Câte minute trebuie să mă scape, cel puțin pentru a începe a pierde în greutate?

Din nou firele de running. Numai literatura noastra, ceea ce satura mass-MEDIA, bazându-se pe argumente pro și contra acestui sport, deja obositor. Dar nu dispera, cele mai recente Știri spun că, pentru a intra in forma, nu trebuie să vă întristați, foto1ca atare, deși, la rândul său, trebuie să însoțească exerciții cu o dieta sanatoasa. Ce cont de cercetare de la Universitatea din Copenhaga (Danemarca), publicat în The Journal of Sports Medicine. La locul de muncă, a alerga cinci kilometri pe săptămână în combinație cu un meniu sănătos este o metodă eficientă de a reduce de grăsime la ceva mai mult de cinci kilograme. De voluntari, care au practicat același număr de exerciții fizice, fără modificarea lor obiceiuri alimentare, au pierdut, în medie, de 3,81 kg mai puțin, în același interval de timp.

Mai bine să alerge 3 sau 4 zile pe săptămână

Javier Gonzalez, antrenor și director tehnic al clinicii Bodyon, calmeaza: „mai bine să alerge 3 sau 4 zile pe săptămână și includ în total, de la 8 la 12 de kilometri. Astfel, munca de zi cu zi este întotdeauna nevoie de mai mult de 45 de minute. Astfel, puteți arde de grăsime„. El coincide cu predare în valoare de alimentare: „În baza științei va fi întotdeauna dieta. Combinație a acestor două este critică pentru realizarea obiectivelor„.

Pentru Angela Merchán, director antrenor personal Homewellness, dacă vrem să reducem greutatea sau grăsime, „noi trebuie să creați un deficit de calorii, care este, organismul trebuie să consume mai multe calorii decat mananci. În principiu, se poate dovedi eficient de a combina o dietă săracă în calorii mic de calorii) pista de la 30 sau 40 de minute de trei sau patru ori pe săptămână, dar în scurt timp această strategie încetează să mai fie eficientă, deoarece organismul încearcă să încetini metabolismul, pentru a salva o mulțime de costuri”.

Poate că nu chiar de a schimba ceea ce mâncăm, să ne uităm la îmbunătățirea noastre starea fizică, dar la noi va fi mai mare pofta de mancare. Acest lucru este normal, că așa și nu adelgacemos, numai pentru a menține greutatea”, spune Gonzalez, a cărui opinie arata ca Daniel Moreno, director de dezvoltare în domeniul de Instruire a Personalului Beper Sports Club și adaugă: „putem crea un deficit de calorii funcționează, dar trebuie să aveți în vedere că, dacă ofensează antrenament intră în joc alte riscurile fizice, cum ar fi leziuni sau dureri articulare și suprasarcină; sau chiar psihologice, cum desmotivación”.

Cât de repede voi vedea rezultatele?

Toți experții sunt de acord în a profitului, ceea ce atrage după sine pierderea lent. Cum explică Merchán, „pierderea in greutate foarte repede poate duce la o revenire. Cel mai bine este de a reduce până la 1% în greutate într-o săptămână, pentru a evita efectul yo-yo [din nou să câștige în greutate în mod accelerat]”. „Va depinde de gradul de cerințele pe care le pune. Nu va fi cineva, că avem încă 20 de kg, ceea ce pentru alții, că trebuie să-și piardă patru. Cu dieta și exercițiu este ideal putem reduce la una până la două kilograme pe săptămână”, spune directorul Bodyon. Moreno este ceva mai conservatoare: „cât de distractiv a fost pentru a trage între medie și un kilogram”.

foto4

A înțeles că, pentru a pierde în greutate, aveți nevoie pentru a rula de 3 sau 4 ori pe săptămână și nu mai puțin de o jumătate de oră. Dar cu ce viteză? Și în zilele de antrenament, care trebuie să fie consecutive sau în coada de așteptare? Pentru Gonzalez, depinde de obiectivul nostru: „Pentru a elimina de grăsime este mai bine să alerge într-un ritm lent, dar pe o perioadă mai lungă de timp, trecând peste calea într-un ritm rapid. Iar pentru a întări musculatura va fi mai bine de locuri de muncă, mai exploziv, mai puțin în lungime și mai scurt”. Janet Hamilton antrenor – alergatul pe distanțe lungi, – sfătuiește-și exercite de fiecare dată în moduri diferite: „o zi de alergat rapid, de la 20 la 30 de minute. Altele, vă rugăm să faceți o distanță mai mare și mai lent, în decurs de o oră sau mai puțin”. Merchán adaugă că, chiar și în timpul o singură sesiune, în mod eficient de a introduce modificări de ritm, tehnica, numita фартлек sau HIIT (perioadele de mare intensitate). „În plus, că vei arde mai multe calorii, intensitatea este de a face ca metabolismul crește”.

Într-un studiu publicat în Medicine & Science in Sports & Exercise, participanții la femei, care au fugit cu o viteza mare timp de două minute, apoi, o scădere a intensității de alte trei, ars mai multe calorii, la o zi după sesiune, că tot ce au făcut cale lentă și constantă. De fapt, în primele pierdut patru procente de grăsime în organism timp de mai multe săptămâni, în timp ce grupul care a lucrat de mică putere, nu au arătat unor fluctuații semnificative. Selectați contrast.

Harul de a face modificări în activitatea sportivă dă acordul tuturor experților. „Antrenamentul de forță și de mare intensitate de producție costurile de energie postentrenamiento este foarte Mare, și o sursă de consumul de energie astfel sunt depozitele de grasime”, spune Daniel Moreno. „Cu kilometraj, noi lucrăm doar aerobic antrenament, așa că, dacă vom pierde grăsime, avem nevoie de tone parte a corpului, specifice și alte exerciții, pentru a nu a rămas flácidas”, adaugă Javier Gonzalez. „Este foarte important de a face HIIT și a forței de muncă, pentru a compensa pierderea de masa musculara”, – rezumă Îngerul Merchán.

CĂ ESTE FOLOSIT DE CEVA ALERGE 20 DE MINUTE IZOLATE?

Dacă, după ce mănânci un hamburger, încercarea de a ușura conștiința, cu o cursa de 20 de minute, cu părere de rău spun că acest sistem nu este un mijloc eficient de reducere a greutății corpului. „Exercițiu ajută pentru a echilibra aportul de zaharuri simple și grăsimi saturate, dar pierderea in greutate este un proces mai global și complex: în funcție de numărul total de calorii în organism și consumate de organism, ce produse se încadrează și expunerea la substanțe care generează activitatea pe care o facem”, spune Angel Merchán. Așa că, dacă un antrenament însumează la ottawa bruște și scurte, probabil, acest gest va ajuta pentru a ridica starea de spirit, dar cu el nu va reduce dimensiunea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *